2130455591 Πόντου 36, Δραπετσώνα info@efipapoutsi.gr
hero image
 
 
 
 

Η wedding planner Έφη Παπουτσή και η ομάδα της σας καλωσορίζουν στον κόσμο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, σχεδιάζοντας τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.


Πρόκειται για μια εταιρεία με έδρα στην Αττική, η οποία αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση εκδηλώσεων γάμου, βάπτισης, παιδικών parties, baby showers κ.α. σύμφωνα με τις ιδέες και το concept που επιθυμείτε.

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να εγγυηθεί ένα κομψό και άψογο, τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Εμπιστευτείτε μας τις σκέψεις σας και εμείς θα σας απαντήσουμε με τις καταλληλότερες προτάσεις για το χώρο, τη διακόσμηση και κάθε λεπτομέρεια που θα κάνει τη στιγμή σας ακόμη πιο μοναδική.

 


 

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδέες και τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη μας, αντλούμε έμπνευση από καθετί όμορφο και δημιουργικό γύρω μας, ώστε να αποδόσουμε τα concept των εκδηλώσεων στον καλύτερο βαθμό.

Όποιο κι αν είναι το στυλ που σας εντυπωσιάζει, θα το προσεγγίσουμε συλλέγοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, τα σχέδια, τα χρώματα και τα απαραίτητα υλικά δημιουργώντας ξεχωριστές εικόνες και μοναδικές αναμνήσεις.

Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση των ονείρων σας λειτουργώντας με έμπνευση και δημιουργικότητα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ισορροπία.

Θέλουμε κάθε εκδήλωσή μας να είναι ξεχωριστή αντικατοπτρίζοντας την προσωπικότητα των πρωταγωνιστών της ημέρας, βάζοντας τις δικές μας μαγικές πινελιές.

 
 
 
   


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.